Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmen Kadromuz

Bilişim Teknolojileri Alanımızda Anadolu Meslek Programı (AMP) okul türünde sınıflarımız mevcuttur.

Şu an okulumuzda Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik, Yazılım Geliştirme ile Web Programcılığı (11.Sınıflarda) dalları açıktır.

Bölümümüzde 89 öğrenci mevcdumuz olup 6 öğretmen kadrosu ile hizmet verilmektedir.

3 Bilgisayar laboratuvarı, 1 ağ laboratuvarı ve 1 teknik servis Atölye sınıfımız mevcuttur.

Bilgisayar sınıflarımızda N-Computing Client cihazları mevcut olup, her laboratuvardaki cihazlar tek Server Bilgisayar üzerinden yönetilmektedir.

17.02.2013 7875

Taner SÜRÜCÜ
Görevi : Bilişim Teknolojileri Alan Şefi
1986 yılında Bursada doğdu.2008 yılında Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği programını bitirdikten sonra Bursanın İznik ilçesinde öğretmenlik görevine başladı.2009 yılında İstanbul/Silivri ye atanıp 2011 yılına kadar orada çalıştıktan sonra, 2011 yılının Haziran ayında okulumuza atanmıştır.Halen okulumuzun Bilişim Teknolojileri Alanında görev yapmaktadır.

Cennet SÜRÜCÜ
Görevi : Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi